Alles is kraakvers in onze bakkerij
Patisserie Etienne is en blijft een echt familiebedrijf, wat zich ook weerspiegelt in de kwaliteit en de vele artisanale creaties. Wij staan na 45 jaar nog steeds voor vooruitstrevendheid op het vlak van machinerie en vakmanschap. Dat vertaalt zich in kwaliteitslevering van producten en diensten.
Rijke geschiedenis
De vijf winkels van Patisserie Etienne komen voort uit de bakkerij in Ophasselt die in 1943 door de familie Gaublomme werd opgezet. Zo'n 25 jaar later gaven zij de fakkel door aan zoon en schoondochter Etienne en Greta, die Patisserie Etienne begonnen. De kleine bakkerij is sterk gegroeid met winkels in Ophasselt, Erembodegem, Geraardsbergen, Viane en Denderhoutem.
Het assortiment werd al gauw sterk uitgebreid met chocoladeproducten, confiserie, marsepein en ijstaart.
Leveren aan andere bakkerijen
Door de jaren heen groeide het assortiment en ook het netwerk, waardoor Patisserie Etienne ging leveren aan andere bakkerijen en zelfs aan de Muntschouwburg. Uiteindelijk besloot ook zoon Koen in het bakkersvak te starten, waarna schoondochter Griet volgde.
Zoon Koen en schoondochter Griet waren de drijvende krachten om het eigen winkelnet uit te breiden naar nu reeds 5 eigen vestigingen en 2 koude bakkerijen (Ninove en Kerksen) die ze dagelijks voorzien van brood en gebak.
Spring gerust eens binnen
Breng een bezoekje aan in 1 van de 5 vestigingen van Patisserie Etienne in Ophasselt of de vier andere bakkerijen. Nog vragen over gebak en taarten? Dan kunt u best even contact opnemen.