Patisserie Etienne
Een wereld van culinaire verwennerij

Neem contact op

Ontdek Patisserie Etienne met uw eigen ogen 

Welkom op onze fotopagina, waar u een visuele reis kunt maken door de sfeervolle wereld van Patisserie Etienne. Wij begrijpen dat beelden vaak meer zeggen dan woorden, en daarom hebben we besloten om onze prachtige bakkerijen en de heerlijke producten die wij aanbieden in beeld te brengen. 

Een kijkje in onze winkels

Blader door onze fotogalerij om een indruk te krijgen van onze gezellige vestigingen in Ophasselt, Denderhoutem, Erembodegem, Geraardsbergen en Viane. Elke afbeelding geeft u een uniek inzicht in de sfeer en ambiance die onze bakkerijen uitstralen. U zult de warmte en gastvrijheid bijna kunnen voelen, net alsof u zelf in onze winkels aanwezig bent. 

Onze producten: een feest voor het oog

Naast foto's van onze winkels, presenteren we ook trots beelden van ons uitgebreide assortiment. Van het versgebakken brood tot de fijnste patisserie en van onze bijzondere fototaarten tot de handgemaakte pralines, elke foto toont de zorg en aandacht die wij besteden aan elk product dat wij maken. 

Vragen? Contacteer ons!

Mocht u na het bekijken van deze beelden nog vragen hebben over Patisserie Etienne, onze producten, of over onze vestigingen in Ophasselt, Denderhoutem, Erembodegem, Geraardsbergen en Viane, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te verschaffen over ons gebak, onze taarten, en andere lekkernijen. 

Geniet van uw virtuele bezoek aan Patisserie Etienne en we hopen u spoedig in een van onze vestigingen te mogen verwelkomen!