Patisserie Etienne
Een wereld van culinaire verwennerij

Neem contact op

Specialiteiten bij Patisserie Etienne 

Bij Patisserie Etienne willen we u graag verrassen met onze unieke en smaakvolle creaties. Absolute eyecatchers zijn bijvoorbeeld onze prachtige gepersonaliseerde fototaarten. Ons assortiment aan specialiteiten is perfect voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot jubilea en feestdagen.


Fototaarten: uw mooiste herinneringen op taart

Onze fototaarten zijn het pronkstuk van onze specialiteiten. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een pensioenviering, wij transformeren uw favoriete foto's in eetbare kunstwerken. De door u gekozen afbeelding wordt zorgvuldig ingescand en afgedrukt met eetbare inkt op chocolade, waardoor een unieke en persoonlijke taart ontstaat. Deze taarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en smaken, maar houd er rekening mee dat ze minimaal 3 dagen van tevoren besteld moeten worden. Uiteraard zijn deze ook leverbaar in onze andere vestigingen. 


Mattentaarten: een regionale delicatesse

Probeer zeker ook onze beroemde mattentaarten, een lokaal geliefd product dat zelfs over de landsgrenzen bekendheid geniet. De 'matten' in de taart verwijzen naar gestremde melk, het hoofdingrediënt. Verrijkt met eieren, suiker en amandelen, creëren we een onweerstaanbaar smakelijke vulling die u niet mag missen.


Chocopassion: een smeltkroes van smaak

Een andere specialiteit is onze Chocopassion, een verleidelijke combinatie van melkchocolademousse, chocoladeglaçage en een crèmeux van mango en passievrucht. Deze creatie biedt een verrukkelijke mix van smaken die uw smaakpapillen zal betoveren.

Neem contact op

Hebben onze specialiteiten uw interesse gewekt? Wilt u meer weten over onze fototaarten? Neem dan vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan Patisserie Etienne in Ophasselt. We staan klaar om u te helpen met al uw vragen en wensen rondom onze gebakjes en taarten. Tot binnenkort bij Patisserie Etienne, waar elke hap een verhaal vertelt!