Patisserie Etienne
Een wereld van culinaire verwennerij

Neem contact op

Ontdek de charme van onze tearoom in Geraardsbergen 

Beleef een unieke smaaksensatie in de stijlvolle tearoom van Patisserie Etienne, gelegen in het hart van Geraardsbergen. Naast onze winkel bieden we een speciale degustatieruimte waar u kunt genieten van voortreffelijke koffie en het fijnste gebak. Ons uitgebreide assortiment omvat ook heerlijke pannenkoeken, verfrissende ijscoupes, rijkelijk belegde broodjes, diverse croques, smakelijke salades en dagverse soepen.

Laat u sfeervol verwennen

Onze tearoom, gedecoreerd in het kenmerkende bordeauxrood van Patisserie Etienne, biedt een warme en uitnodigende sfeer. Hier kunt u zich laten verwennen door ons vriendelijk personeel en genieten van onze culinaire verrukkingen.

Genieten op het terras

Bij goed weer nodigen wij u uit op ons prachtige terras. Ontspan in de zon met een verkoelend drankje, een heerlijke kop koffie of thee, en ervaar de gezelligheid van Geraardsbergen. Het is de perfecte plek voor een ontspannen namiddag met vrienden of familie.

We horen graag van u

Heeft u vragen over onze tearoom of bent u benieuwd naar ons aanbod van gebak en taarten? Neem gerust contact met ons op. Bij Patisserie Etienne in Geraardsbergen staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Kom langs en laat u verrassen door de charme van onze tearoom!