Patisserie Etienne
Een wereld van culinaire verwennerij

Kerstbrochure Nieuwjaarsgebak

Nieuwigheden

Bij Patisserie Etienne, opgericht in 1968 door Etienne en Greta, staat ambacht en smaak al decennialang centraal. Dertig jaar later, in 1998, namen Koen en Griet het roer over. Vandaag verwelkomen we u in een wereld waar smaak en kwaliteit samenkomen. Met trots presenteren we onze vijf sfeervolle vestigingen in Ophasselt, Erembodegem, Viane, Denderhoutem en Geraardsbergen, waar we een rijke traditie van bakkerskunst voortzetten en blijven verrassen met nieuwe creaties.
Nieuw in ons broodassortiment

Assortiment desembroden

Ontdek onze nieuwe selectie authentieke desembroden:

  • Rustiek brood (ongesneden)
  • Desem ciabatta
  • Desem baguette

Deze broden worden vervaardigd met een natuurlijke desemstarter en krijgen een lange rijstijd van gemiddeld 28 uur. Daardoor ontwikkelt het brood een unieke, extra volle smaak en een karakteristieke, luchtige structuur.

Tip van de warme bakker!

Steek het brood voor gebruik nog even 5 minuten in de oven op 180°C Zo krijgt u meteen opnieuw die heerlijke, knapperige korst.

Smakelijk!
Voor speciale voedingsnoden

Assortiment glutenvrij / lactosevrij

Ook wie glutenvrij of lactosevrij moet eten, mag genieten van onze lekkernijen. In ons aanbod vindt u onder meer:

  • Eclairs
  • Appeltaartjes
  • Kriekentaartjes
  • Sandwiches (per 6)
  • Wit brood (verpakt per 2 sneetjes)
  • Bruin brood (verpakt per 2 sneetjes)
  • Croissants (nog even af te bakken in de oven)
  • Chocoladekoeken (nog even af te bakken in de oven)
  • Ronde suissen (nog even af te bakken in de oven)

Vraag gerust meer informatie in één van onze vestigingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van het product dat het beste bij uw wensen en dieet past.