Patisserie Etienne
Een wereld van culinaire verwennerij

Neem contact op

Over ons

Een rijke familiegeschiedenis

Patisserie Etienne, een bloeiend familiebedrijf met een rijke historie, staat al meer dan 55 jaar synoniem voor innovatie en vakmanschap in de bakkerijwereld.

Onze reis begon in 1943 toen de familie Gaublomme een kleine bakkerij opende in Ophasselt. Deze bakkerij, gekenmerkt door zijn ambachtelijke kwaliteit, werd in 1968 overgenomen door Etienne en Greta, die de naam Patisserie Etienne introduceerden. Vanaf dat moment groeide de bakkerij uit tot een keten met vijf winkels, verspreid over Ophasselt, Erembodegem, Geraardsbergen, Viane en Denderhoutem. 

De introductie van chocoladeproducten, confiserie, marsepein en ijstaarten verbreedde ons assortiment aanzienlijk. De kwaliteit en diversiteit van onze producten maakten het mogelijk om niet alleen aan particuliere klanten te leveren, maar ook aan andere bakkerijen en prestigieuze instellingen zoals de Muntschouwburg. De volgende generatie, Koen en Griet, heeft met hun inzet en passie het netwerk verder uitgebreid tot vijf eigen vestigingen.

Ons atelier, waar ambacht en kwaliteit samenkomen

Elke dag begint ons bakproces al in de vroege uurtjes in het atelier van Patisserie Etienne in Ophasselt. Hier zet ons team van ervaren bakkers hun vakmanschap in om met de beste basisingrediënten brood en patisserie van topkwaliteit te vervaardigen. Deze producten vinden hun weg naar onze eigen winkels en naar onze zakelijke klanten, waarmee we onze belofte van dagelijkse topkwaliteit waarmaken. 

Ons atelier staat niet alleen bekend om de klassieke bereidingen, maar ook om de constante vernieuwing in kleuren en smaken, wat zorgt voor een divers en aantrekkelijk assortiment. De familiale sfeer binnen ons bedrijf vormt de kern van onze uitstekende samenwerking en is duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van onze producten en dienstverlening.

Bezoek ons

Wij nodigen u van harte uit om een van onze vijf vestigingen te bezoeken en zelf te ervaren waarom onze klanten steeds weer bij ons terugkomen. Of het nu gaat om vers brood, fijne patisserie, of speciale wensen voor gebak en taarten, Patisserie Etienne staat voor u klaar. Ontdek de smaken en het vakmanschap die onze patisserieën zo bijzonder maken. Tot binnenkort! Vragen of meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.