Patisserie Etienne
Een wereld van culinaire verwennerij

Neem contact op

Vier de eindejaarsfeesten met Patisserie Etienne 

Welkom bij Patisserie Etienne, waar de eindejaarsfeesten een speciale betekenis krijgen dankzij ons assortiment van feestelijke lekkernijen. Om u optimaal van dienst te zijn, bieden wij u onze exclusieve brochures voor Kerst en Nieuwjaar aan. Deze zijn nu beschikbaar voor download, zodat u gemakkelijk uw favoriete gebak en lekkernijen kunt uitkiezen en bestellen voor uw feestelijke gelegenheden.

Kerstbrochure

Onze kerstbrochure is een ware schatkist vol heerlijke creaties die perfect passen bij de magie van Kerstmis. Van traditionele kerststollen tot innovatieve kerstcreaties, onze brochure helpt u bij het kiezen van de perfecte lekkernijen om uw kersttafel te sieren. 

Brochure Nieuwjaarsgebak

Vier de start van het nieuwe jaar met onze speciale selectie van nieuwjaarsgebak. Onze brochure met nieuwjaarsgebak presenteert u een assortiment van verfijnde taarten, gebakjes en andere zoetigheden die bij uitstek geschikt zijn voor uw nieuwjaarsvieringen. Laat u inspireren door onze brochure en kies iets speciaals om het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen. 

Bestel tijdig

Vergeet niet om uw bestelling minimaal 4 dagen voorafgaand aan het afhalen te plaatsen, zowel telefonisch als in de winkel waar u uw bestelling wenst op te halen. Dit garandeert dat uw favoriete lekkernijen klaar zullen staan voor uw feestelijke gelegenheden.